Відповідно до наказу №175-1-10 від 03.04.2018 р. “Про заходи щодо забезпечення академічної доброчесності” та наказу №551-1-10 від 18 жовтня 2018р., уповноважена особа (відповідальна особа навчально-наукового інституту, вчений секретар спеціалізованої вченої ради) із відповідної електронної поштової скриньки надсилає запит на перевірку факту опублікування монографій, навчальних посібників, статей, а також статусів видань, в яких опубліковані статті здобувача (з вказанням електронних поштових скриньок, на які необхідно надіслати довідку про результати перевірки), у Науково-технічну бібліотеку на електронну поштову скриньку checkbibl@lpnu.ua за відповідними формами: форма №1 (запит про перевірку факту опублікування монографій, навчальних посібників, статей, а також статусів видань, в яких опубліковані статті здобувача вченого звання) та форма №2 (запит про перевірку факту опублікування монографій, навчальних посібників, статей, а також статусів видань, в яких опубліковані статті здобувача наукового ступеня). 

Бібліотека здійснює перевірку на de visa, статусу видання, в якому опублікована стаття (фаховість, періодичність і т.д.) та надсилає замовнику результат.

З метою пришвидшення верифікації публікацій прохання заповнити поле інтернет-посилання. Якщо інтернет-посилання немає, прохання принести в Науко-технічну бібліотеку оригінал публікації (вул. Професорська 1, кім. 16-17).